De Bouwexpert
Vennedijkstraat 16 B
3201 Langdorp
Tel: 0474/37 02 90


info@debouwexpert.be
Home | Te koop | Te huur | Projecten | Contact
Derdenrekening: KBC BE51 734-0288337-62
Welkom op onze site

Graag stellen wij U De Bouwexpert voor. De nieuwbouwsectie van Home2be vastgoed.

De ervaring leert ons dat de vekoop en begeleiding van een nieuwbouwproject een andere aanpak vraagt dan deze van bestaand vastgoed. Daarom kiezen we voor een nieuw concept binnen Home2be dat inspeelt op de noden van promotor en potentiële koper: De Bouwexpert.

Dezelfde service en mensen als home2be vastgoed (bestaand vastgoed), maar met dat tikkeltje meer.

De naam zegt het zelf, expert in bouw en begeleiding van klanten voor de promotor.

Anders dan bij bestaand vastgoed worden nieuwbouwprojecten dikwijls aangeboden op plan. Dit zonder dat de potentiële koper het goed kan zien of aanvoelen.

Ook de stijl dient dikwijls nog volledig gekozen te worden binnen het aangeboden project.

Dit is waar De bouwexpert zich onderscheid van de andere diensten van Home2Be en we besloten hebben dit concept binnen Home2Be een andere naam te geven.

Naast de verkoop van deze nieuwbouwprojecten is er één aanspreekpunt voor de verdere keuzes die kunnen gemaakt worden. Wij begeleiden u doorheen deze keuzes, vergezellen u bij de aangeduide leveranciers en zorgen ervoor dat de stijl, inrichting en behoeftes die U heeft worden ingewilligd, rekening houdende met uw budget.

Nadat U alle keuzes heeft gemaakt bundelen wij deze, overlopen deze met U en overhandigen dit hele dossier aan de projectleider die ervoor zorgt dat uw nieuwbouw wordt gebouwd naar de keuzes die U samen met ons maakte.

De Bouwexpert, het nieuwbouwconcept van Home2Be met als extra een doorgedreven klantbegleiding waar U centraal staat.

Wij kijken ernaar uit om samen met U een plan om te zetten naar een thuis!

De Bouwexpert is onderworpen aan de deontologische code van het BIV.  Erkend Vastgoedmakelaar  met B.I.V. nr. 502.620 - plichtenleer cfr.KB van 27/9/2006 - BTW: BE 0523.883.835 - Land van toekenning is België Adres B.I.V. : Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel
Powered by FORTISSiMMO©
De Bouwexpert | Vennedijkstraat 16 B | 3201 Langdorp | Tel: 0474/37 02 90 | info@debouwexpert.be